Se reporneste Programul “cornul si laptele” pentru copii claselor primare si prescolari

corn-lapte

 

Administratia Unitatilor de Invatamant Preuniversitar si Unitatilor Sanitare Publice - Sector 1, organizeaza licitatie pentru furnizarea, transportul si distributia zilnica la destinatar a produselor de panificatie/cornuri.

Licitatia publicata in data de 22.08.2013 vizeaza  furnizarea si distributia produselor de panificatie pentru elevii din clasele I – VIII din invatamantul primar si gimnazial de stat, precum si pentru copii prescolari din gradinitele de stat cu program normal de 4 ore .

Vezi licitatia aici:

http://www.licitatia.ro/licitatie-publica-ro/furnizarea-si-distributia-produselor-de-panificatie-pentru-elevii-din-clasele-i-%E2%80%93-viii-din-invatamantul-primar-si-gimnazial-de-stat-precum-si-pentru-copii-prescolari-din-gradinitele-de-stat-cu-program-normal-de--ore-180252.html

Termenul de depunere a licitatiilor este 3.10.2013 iar valoarea estimate este de 11.22.880 RON.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul www.licitatia.ro .

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×