SEAP-Anunt de atribuire la invitatia de participare (RFQ)

Anuntul de atribuire este anuntul prin care autoritatea contractanta publica informatii privind contractele incheiate ca urmare a finalizarii cu succes (exista unul sau mai multi castigatori) a unei proceduri de achizitie.

In cazul unei proceduri de achizitie initiate prin publicarea unei invitatii de participare, anuntul de atribuire se mai numeste si anunt de atribuire la invitatia de participare.


Accesarea modulului de anunturi de atribuire la invitatia de participare se face selectand  din meniul „Atribuiri de proceduri” optiunea „Anunturi de atribuire la invitatia de participare”.

In urma selectiei optiunii „Anunturi de atribuire la invitatia de participare” se deschide fereastra Lista de anunturi de atribuire la invitatia de participare.

Informatii preluate de pe e-licitatie.ro din Manual utilizare SEAP.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×