SEAP-Anunt de atribuire la procedura simplificata(SCN)


Anuntul de atribuire este anuntul prin care autoritatea contractanta publica informatii privind contractele incheiate ca urmare a finalizarii cu succes (exista unul sau mai multi castigatori) a unei proceduri de achizitie.

In cazul unei proceduri de achizitie initiate prin publicarea unui anunt de participare simplificat, anuntul de atribuire se mai numeste si anunt de atribuire la procedura simplificata.

Accesarea modulului de anunturi de atribuire la procedura simplificata se face selectand  din meniul „Atribuiri de proceduri” optiunea „Anunturi de atribuire la procedura simplificata”.

In urma selectiei optiunii „Anunturi de atribuire la procedura simplificata” se deschide fereastra Lista de anunturi de atribuire la anunt de participare simplificat.

Informatii preluate de pe e-licitatie.ro din Manual utilizare SEAP.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×