SEAP-Anunt de concesionare (PC)

Anuntul de concesionare este anuntul prin care Autoritatea contractanta initiaza o procedura de licitatie deschisa pentru concesionare. Se pot concesiona atat lucrari, cat si servicii publice. Pentru a putea defini un anunt de concesionare, trebuie mai intai sa existe o documentatie de atribuire acceptata pentru concesionare.

La definirea anuntului de concesionare, majoritatea campurilor din formular se vor autocompleta cu informatiile din documentatia de atribuire selectata. Se vor completa suplimentar informatii legate de termene si adrese de contact. Anuntul de concesionare trebuie in prealabil validat de Autoritatea de monitorizare si control, daca documentatia de atribuire a fost validata de aceasta. In cazul respingerii anuntului, ANAP va indica motivul respingerii. Autoritatea contractanta va putea defini un nou anunt de concesionare pe baza aceleasi documentatii. Daca ANAP accepta anuntul, aceata se va publica automat in SEAP, daca anuntul nu necesita in prealabil transmiterea la OJEU.

Lista de anunturi de concesionare se acceseaza din meniul „Initieri de proceduri de achizitie”, optiunea „Anunturi de concesionare”. Lista va contine anunturile de concesionare definite de Autoritatea contractanta curenta.

Informatii preluate de pe e-licitatie.ro din Manual utilizare SEAP.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×