SEAP-Anunt de participare (CN)

Anuntul de participare este anuntul prin care Autoritatea contractanta initiaza proceduri de licitatie deschisa, restransa, restransa accelerata, negociere, negociere accelerata sau dialog competitiv. Pentru a putea defini un anunt de participare trebuie mai intai sa existe o documentatie de atribuire pentru tipurile de procedura enumerate mai sus, la care se adauga si cererea de oferta.

Autoritatea contractanta are obligatia de a indica in anuntul de participare criteriile sau regulile obiective si nediscriminatorii pe care intentioneaza sa le aplice, numarul minim de candidati pe care intentioneaza sa ii invite sa depuna oferte in etapa a doua a procedurii si, daca este cazul, numarul maxim.

Lista de anunturi de participare se acceseaza pe pagina principala a contului de ofertant, din meniul „Initieri de proceduri de achizitie”, optiunea „Anunturi de participare”.

Informatii preluate de pe e-licitatie.ro din Manual utilizare SEAP.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×