SEAP-Anunt de participare simplificat (SCN)

Prin anuntul de participare simplificat, autoritatea contractanta initiaza proceduri simplificate si proceduri simplificate proprii. Pentru a putea defini un anunt de participare simplificat, trebuie mai intai sa existe o documentatie de atribuire pentru tipurile de procedura enumerate mai sus.

Daca documentatia de atribuire pe baza careia a fost creat anuntul de participare simplificat a fost validata de autoritatea de monitorizare si control, anuntul de participare simplificat se va transmite la randul lui spre validare, catre aceeasti autoritate. In cazul respingerii anuntului de participare simplificat, autoritatea de monitorizare si control va indica motivul respingerii. Autoritatea contractanta poate defini un nou anunt de participare simplificat, pe baza aceleasi documentatii. Daca autoritatea de monitorizare si control accepta anuntul de participare simplificat, acesta se va publica automat in SEAP.

Lista de anunturi de participare simplificate se acceseaza din meniul Initieri de proceduri de achizitie, optiunea „Anunturi de participare simplificate”.

Informatii preluate de pe e-licitatie.ro din Manual utilizare SEAP.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×