SEAP-CAUTARE LICITATII SEAP

Cautare licitatii SEAP poate fi uneori solicitanta dar si asa e bine de stiut cum sa cautam mai bine si usor licitatiile publice. Pe SEAP sunt mai multe criterii de cautare printre care enumeram : data, tip anunt, domeniu, stare licitatie… etc dar mult din aceste criterii depind de tipul licitatie cautate.

Putem apela si la platforme specializate in monitorizarea licitatiilor precum Licitatia.ro

In SEAP licitatiile sunt grupate in functie de tipul, scopul, si procedura anuntului.

Licitatiile publice SEAP se pot filtra duma mai multe criterii.

Primul crietriu filtrare este tipul licitatiei.

Licitatiile publicate in SEAP ce anunta o intentie de achizitie sau o achizitie, eratele sunt de urmatoarele tipuri:

 • anunturi de intentie (PI)
 • invitatii de participare (RFQ)
 • anunturi de participare (CN)
 • anunturi de participare simplificate (SCN)
 • anunturi de concesionare (PC)
 • concursuri de solutii (DC)
 • anuntui de erate (EN)
 • publicitate anunturi (ADV)
 • planuri de achizite (PAAP)
 • consultarea pietei (MC)
 • cumparari directe

Al doilea criteriu mare de filtrare al licitatiilor publice SEAP este filtrarea lor in functie de cod-ul cpv si domeniile de interes.

Fiecare serviciu, lucrarea sau produs are un cod cpv atribui. Mai multe coduri cvp din aceasi arie de interes alcatuiesc un domeniu.

Lista Domenii si Coduri CPV disponibila aici, Domenii / Coduri CPV

Pe platforma Seap-Cautare licitatii Seap este posibila dar avand in vedere numarul mare de criterii de incadrare a licitatiilor publice cautarea necesita mult timp.

Licitatia.ro ofera servicii de monitorizare inteligenta a licitatiilor publice SEAP-Cautare Licitatii Seap se realizeaza automatizat si eficient, confrom nevoilor clientului.

In baza serviciului de monitorizare a licitatiilor de la Licitatia.ro clientii primesc zilnic licitatiile noi publicate conform filtrelor solicitate de acestia.

Astfel societatile care beneficiaza de serviciile SEAP- Cautare licitatii Seap automatizate de la Licitatia.ro economisesc timp si au siguranta ca au fost acoperite toate criteriile de filtrare.

Timpul este o resursa importanta in domeniul achiziilor publice, cu cat mai repede sunt identificata licitatiile de interes cu atat mai mult timp aveti pentru a redacta si a depune oferta.

Pentru mai multe informatii sau pentru oferte personalizate de monitorizare a licitatiilor publice SEAP nu ezitati sa ne Contactati!

Sursa imagini din articol este pixabay.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×