SEAP-Invitatie de participare (RFQ)

Invitatia de participare este anuntul prin care autoritatea contractanta initiaza procedura de cerere de oferta. Pentru se a putea defini o invitatie de participare trebuie mai intai sa existe o documentatie de atribuire pentru tipul de procedura cerere de oferta sau licitatie deschisa (care nu este PPP). La definirea invitatiei de participare, majoritatea campurilor din formular se vor autocompleta cu informatiile din documentatia de atribuire selectata. Autoritatea contractanta va completa suplimentar informatii legate de termene si adrese de contact.

Daca documentatia de atribuire pe baza careia a fost creata invitatia de participare a fost validata de ANAP, si invitatia de participare se va transmite la validat la ANAP. In cazul respingerii invitatiei de participare de catre ANAP, acesta va indica motivul respingerii. Autoritatea contractanta poate defini o noua invitatie de participare pe baza aceleasi documentatii. Daca ANAP accepta invitatia de participare, aceasta se va publica automat in SEAP.

Invitatiile de participare care sunt pe legislatie de aparare vor avea nevoie de o validare ANAP, chiar daca documentatia de atribuire nu a fost validata de ANAP.

La momentul publicarii invitatiei de participare se va initia in mod automat procedura de cerere de oferta, indiferent de modalitatea de desfasurare (online sau offline).

Lista de invitatii de participare se acceseaza din meniul Initieri de proceduri de achizitie, optiunea „Invitatii de participare”.

Informatii preluate de pe e-licitatie.ro din Manual utilizare SEAP.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×