SEAP - Revista Presei, sau ce mai scriu ziarele despre SEAP

Echipamente pentru laboratorul de chimie al Universității 1 Decembrie din Alba Iulia: Licitația de aproape 3 milioane de lei, lansată în SEAP

Universitatea 1 Decembrie din Alba Iulia a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru furnizare în cadrul proiectului Echipamente laborator chimie – privind realizarea obiectivului de investiţii denumit „Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale din cadrul corpului D si a corpului H a Universităţii 1 Decembrie 1918 din Alba lulia”. Valoarea totală estimată este de 2.926.331,30.

 Ziarul Unirea, 11 septembrie

Aproape 50 de sisteme desktop și echipamente IT pentru școala din Stremț: Licitația în valoare de peste 150.000 de lei, lansată în SEAP

Primăria comunei Stremț a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru achiziționarea a 27 de sisteme desktop, 9 laptop-uri și alte elemente electronice în cadrul proiectului „Modernizare Şcoală Gimnazială în Satul Stremţ, Comuna Stremţ, Judeţul Alba”. Valoarea totală estimată a investiției este de 152.271,50 lei, fără TVA.

 Ziarul Unirea, 11 septembrie

Turcii de la Karsan au câștigat contractul pentru autobuze electrice de 18 metri în Timișoara

Producătorul turc Karsan a câștigat licitația organizată de Ministerul Lucrărilor Publice pentru livrarea de autobuze electrice de 18 metri lungime în Timișoara (44) și în Brașov (12). Contractele au fost semnate la finele lunii august, potrivit unui anunț publicat pe 10 septembrie în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Contractul privind cele 12 autobuze destinate Brașovului a fost semnat pe 23 august pentru suma de 37,79 de milioane de lei, iar a doua zi, pe 24 august, a fost semnat contractul pentru cele 44 de autobuze destinate Timișoarei, la o valoare de atribuire de 136,4 milioane de lei, potrivit anunțului din SEAP.

Contractele includ pe lângă autobuze şi 56 de staţii de încărcare lentă si 19 de staţii de încărcare rapidă. Valoarea estimată a contractelor pentru cele două orașe era de 184,5 milioane de lei (38 de milioane de euro), fără TVA.

ziuadevest.ro, 12.09.2021

RAAPPS alocă peste 7 milioane lei pentru servicii de curățenie la imobilele pe care le administrează

Regia Autonomă "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat" (RAAPPS) alocă 7,16 milioane lei, fără TVA, pentru servicii de curăţenie la imobilele administrate de SAIFI (Sucursala pentru Administrarea şi Întreţinerea Fondului Imobiliar), contractul urmând să fie încheiat pentru o perioadă de 24 de luni, conform agerpres. Potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), contractul presupune "servicii de curăţenie la imobilele administrate de SAIFI - 2021/2023", începând cu data de 23 decembrie 2021.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 7 octombrie 2021, ora 15:00. Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate - preţ.

Cuantumul garanţiei de participare este de 1% din valoarea estimată a contractului, respectiv 71.669 lei, fără TVA.

Stiripesurse.ro, Autor: Bogdan Antonescu, Publicat: 12/09/2021

Primăria Sibiu cumpără tomograf pentru copaci. Investiție de 134 de mii de lei

09 Septembrie 2021 12:59

Serviciul Public de administrare parcuri și zone verzi al Primăriei Sibiu a achizționat un aparat de tomografie dedicat arborilor cu 134 de mii de lei, prin cumpărare directă. Achiziția a fost desfășurată prin SEAP, iar vânzătorul este Dynamic Instruments SRL, o societate din București.

Conform site-urilor de profil, tomograful oferă o diagnoză precisă a ssănătății arborilor indiferent de specie, furnizând informații extrem de importante pentru determinarea riscului de prăbusire al arborilor. Analiza stării de sănătate, cât și măsurarea perțiilor reziduali ai arborilor cu risc de degradare și prăbușire poate fi efectuată cu acest tip de tomograf. Pentru identificarea stabilității rădăcinilor și a trunchiului copacului, este nevoie de un test de tracțiune care se efectuează cu un alt aparat, iar pentru înclinarea rădăcinii exercitată de vânt poate fi măsurată utilizând un senzor diferit. Deocamdată, pe site-ul SEAP achiziția tomografului este singura care prevede cumpărarea de unelte pentru stabilirea gradului de degradare al arborilor.

https://www.turnulsfatului.ro/ 09 Septembrie 2021

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×