SICAP/SEAP -Ce inseamna?

(P) Ai nevoie de un cont pe SEAP (SICAP), sau de reinnoirea certificatul Digital SEAP? Poti sa faci acest lucru singur, dar daca crezi ca ai nevoie de ajutor click aici.

SICAP - Ce inseamna?

SICAP inseamna: Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice.

SEAP- Ce inseamna?

SEAP inseamna: "Sistemul Electronic de Achizitii Publice (S.E.A.P.) este sistemul informatic de utilitate publica, accesibil prin  internet la adresa www.  e-licitatie.  ro, utilizat in scopul efectuarii de achizitii publice prin mijloace electronice.  Este site-ul oficial al Sistemului Electronic de Achizitii Publice (S.E.A.P.) operat de catre Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei (A.D.R.)." (conform definitie date pe pagina seap-ului, termeni si conditii de utilizare)

Cum a aparut SICAP-ul ?

Conform site-ului aadr .ro  SICAP a aparut ca : "Urmare a proiectului cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala de extindere a S.E.A.P. denumit ”Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice (S.I.C.A.P.)” propunem spre testare si acomodare urmatoarele module din cadrul noului sistem:
- Inregistrare in sistem
- Achizitii directe
- Plan Anual de Achizitii Publice
- Facturare electronica pentru operatorii economici.
Adresa pentru accesare varianta de demo S.I.C.A.P. este:  http:// www.demo.e-licitatie.ro / pub

CAT A COSTAT IMPLEMENTAREA PROIECTULUI SICAP?

Conform Hotnews din 02 aprilie, Noul Sistem Electronic de Achiziții Publice- SICAP  a fost un proiect IT de 27 milioane de lei, finantat din fonduri europene.

Ce este ADR? 

A.D.R. in calitate de operator al sistemului electronic este persoana juridica de drept public care, in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, asigura suportul tehnic in vederea atribuirii de catre autoritatile contractante a contractelor de achizitie publica prin procedura electronica, stabilind in acest sens cadrul de operare specific. ( sursa SEAP termeni si conditii)

Cum arata pagina de internet a SEAP-ului? 

Imagine cu verisunea demo a sitului SEAP

Ce inseamna SEAP/SICAP?

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×