SEAP SICAP

SEAP SICAP reprezinta prescurtarile denumiriilor oficiale ale platformei Web pentru achizitii publice din Romania.

SICAP provine de la denumirea completa Sistem Informatic Colaborativ Pentru Mediu Performant De Desfasurare Al Achizitiilor Publice.

SEAP provine de la Sistemul Electronic De Achizitii Publice.

Platforma WEB pentru achizitii publice SEAP SICAP este operata de AADR - Agentia Pentru Agenda Digitala A Romaniei.

Conform legislatiei in vigoare toate autoritatile statului sunt obligate sa se inregistreze in Seap si sa redacteze respectiv sa publice anunturi de intentie, anunturi de participare, publicitate anunturi si anunturi de atribuire.

Nu doar autoriatile contractante trebuie sa se inregistreze in SEAP. Pentru a oferta sau pentru a se inscrie la o licitatie publica este nevoie ca si operatorii economici sa fie inregistrati in SEAP SICAP.

In urma inregistrari unui operator economic in SEAP acesta primeste calitatea de Ofertant iar in urma unei inregistrari in SEAP a unei institutii a statului aceasta primeste calitatea de Autoritate Contractanta.

Pentru inscriere la licitatii publice primul pas este sa le identificati. Cautarea licitatiilor pe SEAP poate sa fie anevoioasa, daca este incorect efectuata exista o probabilitate mare sa pierdeti licitatii fara sa stiti ca acestea au fost publicate.

Pentru a economisi timp si bani va recomandam serviciul de monitorizare a licitatiilor publice dezvoltat de Licitatia.ro

Monitorizarea licitatilor SEAP SICAP este una dintre practicile cele mai folosite de majoritatea firmelor de succes care au inteles ca piata achizitiilor publice le poate creste semnificativ incasarile.

Pentru autentificarea in Seap se foloseste certificatul digital emis la inregistrarea in SEAP.

In cazul in care certificatul a expirat se efectueaza procedura de recuperare a certificatului digital SEAP. Dupa validarea procedurii si a documentelor se emite un nou certificat digital Seap util in procesul de autentificare.

Catalogul electronic SEAP este locul in care ofertatii isi publica ofertele, urmand sa fie contactati de autoritatile contractante interesate.

Daca nu esti sigur sau ti se pare complicat consultantii nostri sunt gata sa efectueze procedurile necesare in locul dumneavoastra.

Click aici pentru Suport!

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×