Sectorul 1 Bucuresti organizeaza licitatie pentru repararea strazilor

images

 

 

Administatia Domeniului Public Sectorul 1, Bucuresti organizeaza licitatia “Lucrari de reparatii si lucrari de administrare si intretinere strazi”

Lucrarile de intretinere strazi sunt lucrarile operative menite sa remedieze in cel mai scurt timp degradarile de mica intindere, disparate si de frecventa redusa.

Lucrarile de reparatii strazi sunt lucrari periodice,executate pe suprafete pana la jumatate din suprafata totala. Aceste lucrari de reparatii sunt menite sa remedieze sau sa atenueze unele defecte ale suprafetei strazii cum ar fi : uzura specifica,planeitatea,etanseitatea si rugozitatea suprafetei de rulare a imbracamintii.In aceasta categorie intra si refecerea imbracamintii pe fisiile trasate,crapate si denivelate de deasupra conductelor tehnico - edilitare. Lucrarile de administrare constau in inspectia zilnica a strazilor care nu sunt in garantie si raportarea catre beneficiar a tuturor interventiilor la retelele edilitare si a gropilor aparute ca urmare a uzurii drumului.

Locul principal de executare o reprezinta raza administrative teritoriala a sectorului 1.

Durata acordului-cadru: 40 luni  iar valoarea estimata fara TVA:  174,488,978.72 RON, data licitatie 23.10.2013.

Acestea sunt o parte din informatiile precizate in descrierea anuntului.

Vezi licitatia aici: http://www.licitatia.ro/licitatie-publica-ro/lucrari-de-de-reparatii-si-lucrari-de-administrare-si-intretinere-strazi-sector---180945.html

 

 

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×