Servicii de tratament balnear in valoare de 239.311.380 RON

Casa Nationala de Pensii Publice a lansat o licitatie in data de 27.02.2017 pentru asigurarea serviciilor de tratament balnear, cazare si masa în regim de pensiune pentru beneficiarii biletelor de astfel de tratamente în statiuni turistice, balneare, climatice sau balneoclimaterice de interes national sau interes local, recunoscute legal.

Principalele afectiuni pentru care se efectueaza tratament sunt: reumatismale, bolile cardiovasculare, problemele digestive, afectiuni ale cailor respiratorii, afectiuni ale sistemului nervos, afectiuni ginecologice.

Valoarea estimata a acestei licitatii este 239.311.380 RON + TVA, iar garantia de participare reprezinta 1% din valoarea contractului subsecvent atribuit.

Data limita pana la care se pot depune ofertele va fi 31.03.2017 iar licitatia va avea loc in data de 25.04.2017.

Textul integral al acestei licitatii il puteti vizualiza dand click aici.

Licitatia.ro va furnizeaza cele mai importante informatii din domeniul achizitiilor publice . Oferim servicii inovative care ajuta la dezvoltarea afacerii Dvs: Cereri de oferta private, Catalog produse etc

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×