Serviciul Roman de Informatii - contract de 70 mil. lei pentru echipamente IT

SRI organizeaza licitatie pentru furnizarea si instalarea echipamentlor si a sistemelor informatice - Echipamente si servicii aferente Centrului de Date si acces la infrastructura de comunicatii de mare capacitate broadband pentru implementarea proiectului nr. SMIS 56954 "Sistem informatic integrat de interoperabilitate intre bazele de date ale principalelor institutii ale statului".

Valoarea contractului este estimata la aproximativ 70 milioane lei, cu TVA. Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut, iar cei interesati pot depune ofertele, pana in data de 16 martie, ora 10.

Finantarea contractului, a carui durata va fi de 7 luni de la data atribuirii, va fi asigurata din fonduri externe nerambursabile.

Sursa: www.gandul.info

Textul integral si documentatia acestei licitatii le regasiti aici.

Vizualizati cele mai mari contracte derulate la ora actuala la noi in tara pe licitatia.ro - Site-ul tau de licitatii publice.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×