SICAP - Noul sistem de achizitii publice

SICAP - Noul sistem de achizitii publice

"Incepand cu data de 31 iulie — 1 august, vom putea vedea, într-o faza de testare nationala si testare la liber pentru toti utilizatorii, noul sistem de achizitii publice, celebrul SICAP, care va inlocui SEAP"  (agerpres.ro, autor: Ana-Maria V., data 21.06.2016) .

"SICAP va avea o interfata intuitiva inca de la inregistrarea in sistem, astfel incat sa fie usor de utilizat pentru autoritati contractante, operatori economici, precum si institutiile cu rol de reglementare, verificare si monitorizare a achizitiilor publice cu care se interconecteaza sistemul" ( aadr.ro/Reforma in domeniul achizitiilor publice-platforma SICAP, data 17.12.2015).

In cadrul aplicatiei vor exista versionari pentru fiecare anunt in parte astfel incat sa poate fi evidentiate permanent modificarile efectuate de catre autoritatile contractante la nivelul anunturilor.

Presedintele ANAP a explicat ca prioritatea noului pachet legislativ este transparentizarea procedurilor.El a mai declarat faptul ca desi noua legislatie care transpune directivele europene in domeniul achizitiilor publice a fost adoptata cu intarziere, intarzierea Romaniei este una din cele mai mici inregistrata la nivelul Uniunii Europen,(conform agerpres.ro, autor: Ana-Maria V., data 21.06.2016) .

Licitatia.ro va tine la curent cu tot ce se intampla pe piata achizitiilor publice, oferind zilnic clientilor cele mai noi si importante informatii. Aboneaza-te la licitatia.ro si vei avea sansa sa-ti cresti semnificativ castigurile actuale.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×