Singurul hipodrom de trap din Romania este in renovari

l_66839sursa foto: ziarulprahova.ro

Proiectul de reabilitare şi de modernizare a singurului hipodrom de trap din România – arena hipică de la Ploieşti – aflat în lista de rezervă a Planului Integrat de Dezvoltare a Polului de Creştere Ploieşti-Prahova, va intra în linie dreaptă, după ce municipalitatea a lansat, ieri, anunţul de licitaţie în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice – SEAP.

Ajunsă într-o stare deplorabilă, arena hipică de la Ploieşti va fi transformată într-un adevărat hipodrom de nivel european, care să fie capabilă să găzduiască întreceri de înaltă clasă.

Valoarea contractului de lucrări pentru reabilitarea hipodromului ploieştean – finanţat 50% din fonduri europene, prin intermediul Polului de Creştere Ploieşti – Prahova, restul banilor urmând să fie asiguraţi de Primăria Ploieşti, prin contractarea unui împrumut bancar – a fost estimată, înainte de organizarea licitaţiei, la aproximativ 60 de milioane de lei.

Licitatia impreuna cu caietele de sarcini o regasiti aici. Data limita de depunerea a ofertelor fiind 21.07.2014 ora 10:00 .

sursa: ziarulprahova.ro

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×