SISTEM ZONAL DE ALIMENTARE CU APA FOCSANI SI LUCRARI IN SISTEMUL DE ALIMENTARE CU APA SURAIA

Compania de Utilitati Publice S.A. Focsani a publicat in data de 01.11.2017 o licitatie pentru achizitia unui sistem zonal de alimentare cu apa, dispecerizarea si monitorizarea sistemelor regionale de apa si apa uzata.

Valoarea estimata pentru aceasta licitatie este de 79.056.876,07 RON + TVA iar cuantumul garantiei de participare este de 790.000 lei.

Data limita pana la care se pot depune ofertele este 11.12.2017, urmand ca aceastea sa fie deschise in data de 05.01.2018, cand va fi desemnat castigatorul licitatiei.

Textul integral al licitatiei, precum si documentatia aferenta se regasesc aici.

Licitatia.ro va tine la curent cu tot ce se intampla pe piata achizitiilor publice, oferind zilnic clientilor cele mai noi si importante informatii. Aboneaza-te la licitatia.ro si vei avea sansa sa-ti cresti semnificativ castigurile actuale.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×