Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti achizitioneaza medicamente

In data de 08.12.2017, Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti a publicat o licitatie publica pentru achizitionarea de medicamente.

Valoarea estimata pentru aceasta licitatie este de 54.925.017,6 RON + TVA, iar cuantumul garantiei de participare reprezinta 1% din valoarea celui mai mare contract subsecvent pentru fiecare lot in parte, valabila 90 de zile de la termenul limita de depunere a ofertelor si se va depune pana la data si ora limita de depunere a ofertelor.

In cazul in care vor fi depuse oferte cu preturi egale, modalitatea de departajare a ofertelor cu acelasi pret, clasate pe locurile 1, 2, 3, 4,5, …10 se va realiza prin transmiterea unei solicitari de clarificare din partea autoritatii contractante, la care operatorii economici vor transmite noile preturi, dar acestea din urma nu pot fi imbunatatite decat la nivelul pretului ofertat de operatorul clasat pe locul anterior.

Data limita de transmitere a ofertelor este 11.01.2018, urmand ca dupa evaluarea acestora, in data de 06.02.2018 sa fie desemnat si castigatorul licitatiei.

Textul integral al licitatiei, precum si documentatia aferenta se regasesc aici.

Licitatia.ro va tine la curent cu tot ce se intampla pe piata achizitiilor publice, oferind zilnic clientilor cele mai noi si importante informatii. Aboneaza-te la licitatia.ro si vei avea sansa sa-ti cresti semnificativ castigurile actuale.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×