Spitalul de Pediatrie Brasov va intra în şantier timp de trei luni pentru renovarea unei secţii şi a laboratorului de analize

Investitia pentru renovarea Sectiei de Pediatrie 2 si a laboratorului de analize se ridica la 700.000 de lei, iar toate costurile sunt suportate din bugetul Consiliului Judetean.

Autoritatile judetene au lansat licitatia pentru realizarea reparatiilor, iar firmele sunt asteptate pana in 22 septembrie sa depuna ofertele.

Sectia de pediatrie 2 se afla la etajul al IV-lea, iar potrivit proiectului, urmeaza sa fie refacute pardoseliile, se vor efectua recompartimentari si vor fi refacute spatiile sanitare, dar sunt prevazute si siteme pentru detectia si semnalizarea incendiilor.

In cazul laboratorului de analize medicale, proiectul prevede modernizarea spatiilor interioare, dar si extinderea spatiului. In prezent la aceasta unitate medicala exista laboratoare de bacteriologie, parazitologie,microbiologie,urini,biochimie si hematologie.

(Sursa: adevarul.ro, S. Simona, 15.09.2016)

Textul integral al licitatiei, precum si documentatia, le regasiti aici.

Licitatia.ro– cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor publice. Va informam zilnic pe adresa de mail cu cele mai noi licitatii pe domeniul dvs. de activitate.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×