Spitalul Judetean de Urgenta Constanta investeste bani in confortul pacientilor

Spitalul Judetean de Urgenta Constanta intentioneaza sa cumpere, prin licitatie publica, cearsafuri pentru pat, fete de perna, halate chirurgicale din panza de bumbac si saltele pentru pat mecanic.

Cheltuielile estimate sunt de peste un milion de lei, dintre care 616.500 de lei fara TVA sunt pentru primul lot.

Ofertantii vor trebui sa prezinte mostre de produs, pentru a se verifica capacitatea acestuia de a furniza cele ncesare spitalului.

Pentru al doilea lot, suma de 451.500 de lei fara TVA a fost prevazuta cumpararii de stative din inox pentru perfuzii, carucioare de transport alimente pentru bolnavi, targi pentru pacienti si noptiere metalice.

Termenul limita de pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pentru 31 martie 2016, in aceeasi zi urmand sa fie desemnate si firmele castigatoare.

Sursa: observator.ro

Licitatia.ro va tine la curent cu tot ce se intampla pe piata achizitiilor publice, oferind zilnic clientilor cele mai noi si importante informatii. Aboneaza-te la licitatia.ro si vei avea sansa sa-ti cresti semnificativ castigurile actuale.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×