TELEKOM SCOATE LA LICITATIE PROPRIETATI IN VALOARE DE 21,6 MLIOANE EURO

Telekom Romania Communications (fosta Romtelecom) a scos la licitatie Palatul Telefoanelor din Bucuresti si alte doua proprietati din apropiere la un pret de pornire cumulat de 21,6 milioane de euro, fara TVA, ca parte a strategiei companiei de a capitaliza portofoliul de proprietati imobiliare.

Reprezentantii firmei au specificat faptul ca entitatea cu cea mai avantajoasa oferta atat in ceea ce priveste pretul, cat si alte conditii importante specificate, va fi castigatoarea contractului.

Palatul Telefoanelor este construit in stilul art deco si are un teren de 1.893 metri patrati si o suprafata utila de 12.000 metri patrati. Pretul de pornire al cladirii Tandem este de 10,9 milioane euro si are o suprafata totala construita la sol de 2.030 metri patrati.

Pentru a participa la licitatie, entitatile interesate trebuie sa furnizeze o scrisoare de garantie si sa depuna ofertele pana la data de 20 octombrie.

Sursa: www.mediafax.ro

Mai multe licitatii din acest domeniu, precum si alte domenii va sunt furnizate zilnic de www.licitatia.ro, cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor publice. Intrati pe licitatia.ro si aflati ultimele oportunitati de afacere existente pe piata.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×