Tot mai multe licitatii pentru serviciile de organizare de evenimente

In ultimii ani, cerintele pentru serviciile de organizare evenimente au inregistrat cresteri majore, dat fiind faptul ca organizarea unui eveniment in ziua de astazi nu este un lucru usor, specialistii in domeniu devenind tot mai cautati.

Potrivit unui studiu efectuat de catre echipa licitatia.ro, in anul 2015 numarul achizitiilor din acest domeniu a crescut cu 221% fata de anul 2014. Daca in anul 2014 au fost publicate 283 de licitatii, in anul 2015 numarul acestora a crescut la 628.

In ceea ce priveste anul 2016, de la inceputul anului pana in prezent s-au organizat 103 licitatii.

Contractul cu cea mai mare valoare estimata (725.000 lei, fara TVA), publicat anul acesta, are ca obiect realizarea serviciilor de iluminat si sonorizare la spectacolele de teatru, interior si exterior, componente a festivalului de teatru FITS 2016. Licitatia este organizata de Teatrul National Radu Stanca din Sibiu si va avea loc in data de 27 iunie 2016.

In momentul de fata, pe site-ul licitatia.ro sunt 4 licitatii in curs de desfasurare, prin care se achizitioneaza: servicii de organizare eveniment cultural, organizarea si pregatirea intalnirilor Comitetului de Monitorizare pentru PNDR 2014 -2020, servicii de organizare a unor reuniuni, etc.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×