Vechea pista a Aeroportului din Cluj va fi reparata

Vechea pista de pe Aeroportul International „Avram Iancu” din Cluj va fi reparata, dupa ce Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj a semnat, in 3 august, autorizatia de construire pentru reparatia pistei vechi.

Tot acesta a declarat ca „Exista multe reclamatii si sesizari pentru ca aceasta pista are probleme, e o pista din 1968, care necesita reparatii periodice. Incercam sa facem lucrari in profunzime pentru ca an de an dalele pe care le reparam se strica. Si aceasta pista o vom reabilita inclusiv cu fundatie mai ales ca de pe aceasta pista nu se decoleaza sau aterizeaza. Solutia finala este sa facem si aici o reabilitare in profunzime pentru ca pe termen lung am castiga mult pentru ca am economisi bani, decat an de an sa bagam bani in reparatii.” (voceatransilvaniei.ro, 03.08.2016)

Spre deosebire de anii precedenţi, traficul aerian nu va fi afectat în nici un fel, lucrările urmând a fi efectuate fie noaptea, fie pe câte un sector, alternativ.

Valoarea estimata a licitatiei este de 500.000 Euro.

Sursa: voceatransilvaniei.ro

Pentru castigarea licitatiilor publice, si dezvoltarea afacerii e nevoie de o informare precisa, corecta si in timp util. Alege cel mai bun furnizor de monitorizare licitatii publice si fi in top! Alege licitatia.ro.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×