Bun Venit pe LicitatiiSeap.ro

www.licitatiiseap.ro va recomanda www.licitatia.ro pentru serviciul de  monitorizare licitatii publice din ROMANIA si UE.

In ROMANNIA incepand cu anul 2006  sa inceput publicarea licitatiilor in SEAP.

Astefel prin aceasta masura s-a incercat economisirea banilorr publici si cresterea transparentei in procesul de achizitii.

SEAP- inseamna Sistemul Electronic de Achizitii Publice

SEAP- este gestionat de catre Agentia pentru Serviciile Societatii Informationale (ASSI).

Sistemul Electronic de Achizitii Publice reprezinta o infrastructura informatica unitara care oferai nstitutiilor publice din Romania posibilitatea achizitiei de produse, bunuri si servicii prin mijloace electronice, iar Agentilor economici posibilitatea de a depune ofertele pentru licitatiile deschise electronice.

SEAP are 2 categorii de utilizatori:

  1. Autoritati contractante
  2. Ofertantii

Autoritati contractante: sunt cei care organizeaza licitatiile si pot fi: ( primarii, consilii judetiene, institutii publice, ministere, spitale, scoli, gradinite, Unitati militare, universitati, agenti economici etc.)

Ofertantii : sunt cei care participa la licitatii.

Licitatiile publice publicate in Romania sunt de mai multe feluri.

In functie de tipul de licitatie, pasii care trebuie urmati pentru participare sunt diferiti.

Pentru a avea loc o  licitatie, trebuie ca o Autoritate Contractanta sa o publice, iar cel putin un ofertant sa depuna o oferta.

Pentru a publica o licitatie pe SEAP Autoritatea Contractanta trebuie sa  fie inregistrata pe SEAP SI SA aiba un cont de utilizator.

Pentru a participa la o licitatie cu faza finala on-line, Ofertantul trebuie sa fie inregistrat pe SEAP si sa depuna o oferta

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×