ZECE PROPRIETATI IMOBILIARE SCOASE LA LICITATIE DE ROMTELECOM

Romtelecom a scos la licitatie un numar de 10 proprietati imobiliare situate in Bucuresti si judetele Iasi, Galati, Braila, Tulcea, Vrancea si Hunedoara, pretul de pornire cumulat ridicandu-se la 3,61 milioane de euro.

Data limita de depunere a ofertelor este 5 septembrie, iar licitatia va avea loc in perioada 8 septembrie - 31 octombrie. Operatorul accepta oferte atat pentru intregul pachet de proprietati, cat si individuale.

In Bucuresti, Romtelecom vrea sa vanda un spaţiu comercial situat pe Calea Giuleşti 43 şi patru constructii amplasate in Strada Nicolae Iorga 5.

In orasul Iasi sunt scoase la licitatie trei proprietati, al caror pret de pornire cumulat este de 1,23 milioane de euro, iar in cazul celorlalte proprietati imobiliare, Romtelecom a stabilit un pret de pornire care variaza intre 90.010 şi 362.383 euro.

Sursa : www.zf.ro

Vizualizati cele mai mari contracte derulate la ora actuala la noi in tara aici.  Licitatia.ro – este cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor de pe piata din Romania, cu un rulaj zilnic  de peste 1000 de licitatii publice.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×