DESCARCARE CERTIFICAT DIGITAL SEAP

După finalizarea procesului de înregistrare sau reînnoire / recuperare și după emiterea certificatului digital operatorii SEAP/SICAP trimit un e-mail prin care anunță emiterea certificatului digital și posibilitatea de descărcare a acestuia), utilizatorul are trei opțiuni de descarcare a certificatului:

Indiferent de opțiunea de acces selectată, utilizatorul va fi directionat către pagina de acces, pentru descarcarea efectivă a certificatului.

Utilizatorul va completarea câmpurile solicitate – nume de utilizator (cont de utilizator), parola si PIN (primit la finalizarea procesului de depunere a cererii de înregistrare/recuperare/reinnoire) – apasă butonul „Autentificare” și este direcționat către pagina de descărcare a certificatului digital. Utilizatorul apasă butonul DESCARCA CERTIFICAT și salvează certificatul local, în destinația selectată.

După ce certificatul a fost salvat în calculator, deschideți și selectați opțiunea „Next”, pentru a merge mai departe. Pentru menținerea securității, certificatul este protejat de o parolă disponibilă pe pagina de descărcare a certificatului (formata din mai multe cifre). Confirmați instalarea certificatului și finalizarea instalării.

După instalarea certificatului digital intra pe pagina SEAP/SICAP și selectează ACCES IN SISTEM.

Ți se pare complicat?

Cere o ofertă pentru consultanță în descarcarea certificatului digital SEAP/SICAP. Pentru ofertă CLICK AICI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *