SEAP ACCES IN SISTEM

Fie ca doresti sa publici o oferta in catalogul digital SEAP, fie ca doresti sa participi la licitatii publice si sa castigi contracte este nevoie sa efectuezi proceduriile de pe platforma Seap acces in sistem.

Utilizatorii pot obtine acces la facilitatiile de ofertare pe platforma SEAP doar prin intermediul procedurii de inregistrare in SICAP.

Inregistrarea in SEAP se face online prin intermediul formularului de inregistrare disponibil pe platforma SEAP.

In formularul de inregistrare in SEAP se completeaza datele operatorului economic impreuna cu datele administratorului, se ataseaza documentele solicitate in sectiunea dedicata acestora si se finalizeaza procedura.

Dupa finalizarea procedurii un operator SEAP valideaza inregistrarea doar daca toate campurile obligatori au fost completate corect.

Daca procedura a fost validata se emite un certificat digital SEAP care confera utilizatorului acces pe SEAP timp de 24 de luni.

In cazul in care certificatul este lasat sa expire sau nu se mai cunosc datele de autentificare in cont este nevoie de efectuarea procedurii de recuperare a certificatului digital SEAP.

Recuperarea certificatului digital este o procedura prin care se redobandeste accesul deplin la platforma SICAP.

In urma efectuari procedurii de recuperare a certificatului digital SEAP se emite un alt certificat digital SEAP.

SEAP ACCES IN SISTEM PRELUNGIT

Utilizatori SEAP atat ofertantii cat si autoritatiile publice au posibilitatea de a prelungi acesul in seap inainte cu 30 de zile de a expira certificatul digital, cu inca 24 de luni.

Reinnoirea certificatului digital se efectueaza online conform cerintelor prestabilite de platforma SEAP.

Daca nu aveti inca acces in sistemul SEAP sau pentru alte proceduri in sistemul SICAP puteti sa apelati la serviciile unui consultant. De exemplu: Licitatiisicap.ro

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×